noiembrie 11, 2008

#1 Prima zi

buna,

Bina ati venit! Azi e prima mea zi de postare. Este chiar o senzatie sa faci lumii intregi cunoascuta povestea ta, ce te preocupa si mai ales in ce investesti cea mai multa energie.

La mine energia este consumata pentru educatie. A mea si a celor din jurul meu.

Am inceput prin a citi mult pe tema asa denumita in literatura de specialitate "self-development". Am invatat sa gandesc pozitiv sa comunic eficient, sa gandesc altfel. Muuulta energie pentru rezultate destul de insesizabile.

Am fost eu oare prea critica? Nu am observat succesele? Sau tehnica mea de aplicarea a ceea ce am citit este la nivel redus?!

Acum am sa va povestesc despre ceea ce am facut pentru a-mi optimiza energia investita in mine si in cei din jur. Urmez cursurile unei mari scoli de Life Coaching din U.K. Este una din acele scoli in care sistemul chiar te invata ceva. Adica la baza cursurilor sta practica sau ceea ce poti face cu ce ai citit o zi inainte.

Scoala se numeste Noble Manhattan si este o experienta fericita si curajoasa pentru mine.

Cam atat despre statusul meu. V-am postat si un link catre you-tube cu Sarah Tavares- Balance asa pentru buna dispozitie. Iar pentru ceva mai profund cautati One Love.

O imbratisare :)

Un comentariu:

Paco Bailac spunea...

saludos Ludmila...

pacobailacoach.blogspot.com