decembrie 04, 2008

#8 Eu am votat

Ce ma macina pe mine la ora asta???! Indiferenta si socoteala pe care o cer ulterior romanii.

Ce am facut pe 30 dec? Oh! Pai am fost la munte, ce fain a fost....sau am stat in casa, m-am odihnit si relaxat grozav. Variantele sunt multiple, cu exceptia uneia: nu am fost la vot!

Bun!Ne plangem: prostii astia nu mai fac drumurile odata, ca la cei din accident, n-avem autostrada din vest pana in Constanta, planifica o data si sapa de 5 ori pentru ca ..ups au gresit. Ii invinovatim! Dar n-avem timp sa votam. Cica ne am pierdut speranta...sau spiritul civic, nu stiu care din variante e mai corecta.

EU AM VOTAT. Am petrecut 2 ore pe internet sau unde am mai gasit pliante pentru a lua informatia din diferite perspective. Am cautat opinii despre oamenii pentru care vroiam sa votez, ceva semnale nonverbale si pregatirea lor in domeniu.

La colegiul 10 (cel care vizeaza strada mea) am avut noroc sa intalnesc o tanara cu mult potential, energie si spirit civic: Roxana Ionescu. Mi-am pus speranta in ea. Am luat o decizie si nu am intors spatele.

Multi alti oameni trecuti de 45-50 de ani, sunt sigura ca voteaza in stiinta de cauza si vor lua decizii de vot vitale si potrivite pentru noi toti!!! Ei au fost in proportie de 80% la vot ?!?!

Doar ca oamenii saraci sau cei in varsta spera spre mai bine. Noi suntem fericiti, avem ceea ce ne trebuie in procent de peste 50%, nu ne mai intereseaza! Nu ne mai trebuie altceva! O ducem bine.

Bunul simt, organizarea, propria disciplina si simtul civic din celebra vestica sunt departe de noi. :(

Ma simt totusi castigata ca v-am inpartit gandurile mele.

Multumesc!

Un comentariu:

Vlad Lungeanu spunea...

Bravo! Din păcate prea multă lume crede că dacă nu merge la vot dă o „palmă” clasei politice. Aiurea! Clasa politică de-abia aşteaptă ca dezgustaţii să nu voteze. Rămân să voteze cei din masele de manevră. That's a scary thought!