aprilie 27, 2010

# 44 Invitatie Coaching Support Group- Bucuresti, 6 mai cu actrita Doina Ionescu

Dragii mei,

Evenimentul Coaching Support Group in Bucuresti, continua de aceasta data cu un invitat special, din zona artistica (si anume teatru), pe data de 6 Mai 2010, intre orele 19:00 si 21:15 la hotel Ibis Nord.

Scopul nostru este sa facem cunoscut coachingul in Bucuresti si sa va oferim ocazia sa experimentati o structura, unde dincolo de informarea despre coaching, va veti descoperi pe voi insiva si de asemenea, veti gasi rezolvari la unele dintre problemele voastre majore profesionale.

Coaching Support Group–Bucuresti este o intalnire pentru coachi acreditati sau aflati in formare, si pentru cei interesati de lumea dezvoltarii personale si mai ales a coachingului.

Invitata noastra la evenimentul din 6 mai, Doina Ionescu este actrita si fondator al Scolii de Teatru Q-Feel. Cu o experienta de aproximativ 6 ani in domeniul artistic, organizeaza cursuri de actorie, workshop-uri de creativiate si spectacole de teatru. Doina colaboreaza cu persoane care isi doresc sa se dezvolte personal. Ei reusesc acest lucru prin intermediul teatrului.

Structura evenimentului este:
10 minute de networking
5-10 minute – Bun venit, prezentarea structurii serii
40 minute Interactiune cu Doina Ionescu actrita
10 minute de discutii, intrebari, feedback din partea participantilor
30-40 minute Impartirea pe 3 grupuri de activitati:
1. Grup de Studiu sau Practica (Peer coaching);
2. Sesiuni de coaching Gratuit: Sedinte de Coaching Gratuit;
3. Grup MasterMind de impartire a cunostintelor de afaceri prin oferirea de optiuni pentru rezolvarea unei probleme punctulale propusa si aleasa de participanti (cu moderator)
10 minute incheierea serii
10 minute de networking

Evenimentul este organizat pe baza de voluntariat, iar contributia pentru acoperirea costurilor inchirierii salii este una simbolica reprezentand doar: 20 RON/persoana. Intalnirea are loc in sala de conferinte a hotelului IBIS Nord, Calea Grivitei, 143.
Va rog sa confirmati inscrierea pe e-mail la adresa coaching@ludmilamarin.com pana miercuri, 5 mai 2010. Locurile sunt limitate, iar fiecare inscriere primeste confirmare de participare.

Va asteptam cu drag la 18:45 pentru a incepe conform programului.
Ludmila Marin,
Life and Performance Coach,
coaching@ludmilamarin.com,
in parteneriat cu Noble Manhattan Coaching.

Niciun comentariu: