aprilie 06, 2010

# 43 Invitatie CSG cu Monica Grigoriu- Model de coaching de echipa


Dragii mei,
Evenimentul Coaching Support Group in Bucuresti, contiuna de aceasta data cu un invitat special, din zona coachingului de echipa profesionist, pe data de 8 Aprilie 2010, intre orele 19:00 si 21:15.

Scopul nostru este sa facem cunoscut coachingul in Bucuresti si sa va oferim ocazia sa experimentati o structura, unde dincolo de informarea despre coaching, va veti descoperi pe voi insiva si de asemenea, veti gasi rezolvari la unele dintre problemele voastre majore profesionale.

Coaching Support Group–Bucuresti este o intalnire pentru coachi acreditati sau aflati in formare, si pentru cei interesati de lumea dezvoltarii personale si mai ales a coachingului.

Invitata noastra la evenimentul din 8 aprilie este un coach cu rezultate extraordinare in coaching de echipe in organizatii: Monica Grigoriu –Individual and Team Coach-. Monica Grigoriu este un discipol al lui Julie Hay in domeniul aplicarii analizei tranzactionale (AT) in organizatie si lucreaza in domeniul coachingului sub supervizarea lui Alain Cardon.
Monica Grigoriu este membra a Comitetului Executiv a Asociatiei Române de Coaching si are 14 ani de experienta profesionala dobandita intr-o diversitate de roluri: a oferit servicii de consultanta in afaceri unor companii mici si mijlocii, a condus departamentul de raportari al unui mare fond de investitii, a condus departamente de organizare a evenimentelor si, face parte din reteaua de coaching Metasysteme Coaching, specializata pe servicii de coaching de afaceri.

Structura evenimentului este:
10 minute de networking
5-10 minute – Bun venit, prezentarea structurii serii
40 minute prezentarea: “Modelul de coaching de echipa experimentat de Monica Grigoriu in organizatii”
10 minute de discutii, intrebari, feedback din partea participantilor
30-40 minute Impartirea pe 3 grupuri de activitati:
1. Grup de Studiu sau Practica (Peer coaching) ;
2. Sesiuni de coaching Gratuit: Sedinte de Coaching Gratuit;
3. Grup MasterMind de impartire a cunostintelor de afaceri prin oferirea de optiuni pentru rezolvarea unei probleme punctulale propusa si aleasa de participanti (cu ajutorul unui moderator)
10 minute incheierea serii
10 minute de networking

Evenimentul este organizat pe baza de voluntariat, iar contributia pentru acoperirea costurilor inchirierii salii este una simbolica reprezentand doar: 20 RON/persoana. Intalnirea are loc in sala de conferinte a hotelului Opera, Str. Brezoianu nr. 37, Sector 1 (vis-a vis de Sala Palatului). Pentru detalii privind locatia: http://www.thhotels.ro/hotel-opera/

Va rog sa confirmati inscrierea pe e-mail la adresa coaching@ludmilamarin.com pana joi, 8 aprilie 2010. Locurile sunt limitate, iar fiecare inscriere primeste confirmare de participare.

Va asteptam cu drag la 18:45 pentru a incepe conform programului.

Ludmila Marin,
Life and Performance Coach,

in parteneriat cu Noble Manhattan Coaching.

Niciun comentariu: