martie 19, 2010

# 42 Coaching Support Group Brasov

Dragi prieteni,

Coaching Support Group Brasov continua seria de intalniri luni, 22 Martie, ora 18:30
Ce inseamna Coaching Support Group
Este o intalnire lunara a comunitatii de coaching care se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de coaching si/sau de dezvoltarea personala, celor care se formeaza sau lucreaza in coaching.
Grupul va oferi suport, motivatie, inspiratie, cat si informatii despre beneficiile coaching-ului.
Initiativa apartine companiei Noble Manhattan Life & Corporate Coaching Training, si este deschisa tuturor scolilor de coaching.
Intalnirile dureaza aproximativ doua ore si debuteaza cu o prezentare pe o tema de interes pentru participanti. Urmeaza apoi discutii in grupuri, sesiuni gratuite de coaching si formarea “master mind alliances”.
Invitatii speciali ai serii sint Ludmila Marin si Viorel Scortariu care vor prezenta ”Coaching si Stabilirea Obiectivelor”, respectiv ”Coaching si Procesele de Comunicare”.
Ce inseamna Coaching Support Group 22 Martie
Orientarea spre Rezultate concrete va configura structura intalnirii pe urmatoarele directii: suport informational, workshop, aplicare nemijlocita pe situatii reale.
Temele serii
1. Coaching si Stabilirea Obiectivelor

Indeplinirea Obiectivelor este dezideratul clientului de coaching si al coach-ului. Acest subiect va deschide seara.
Seminarul de lucru interactiv “ Coaching si Stabilirea Obiectivelor” cuprinde o introducere in elementele de baza, teoretice, a Obiectivelor. Identificarea, clarificarea si intelegerea lor completa este un prim pas in procesul de coaching.
Partea practica a seminarului reprezinta aplicatii de setare a Obiectivelor in situatii reale, pasii concreti.
2. Coaching si Procesele de Comunicare
“In orice organizatie/societate/grup/echipa comunicarea este vehicolul cu ajutorul caruia se ajunge la Rezultate. Suntem implicati cu totii în activitatea de comunicare. Practic nu poti să nu comunici. Fie că este vorba de relatiile pe care le avem cu prietenii, clientii, colegii, furnizorii sau cu cei din familie, nu există exceptii. Comunicarea este o activitate fundamentală pentru fiecare dintre noi.
Important este sa ne propunem sa devenim buni comunicatori si sa gasim calea cea buna pentru a dobandi abilitati de comunicare si jumatate din Obiectiv este atins.
Comunicarea este fara indoiala cea mai importanta competanta pentru a izbandi in viata. Lumea din jurul nostru este intr-o continua concurenta. Acasa sau la locul de munca, la cumparaturi sau cu prietenii, daca reusim sa comunicam usor, vom reusi sa obtinem ceea ce dorim.
A comunica inseamna inainte de toate depasirea propriilor temeri, blocaje si inhibitii si apoi inseamna a dialoga pentru a cauta impreuna, cu metoda, solutia unei situatii care sa ne poata deschida celuilat.
Comunicarea necesita o vointa asidua, bazata pe o metoda operationala, accesibila tuturor.”
Cine este Ludmila Marin
Life & Performance Coach Practitioner, cu peste 200 de ore de coaching in aria coachingului personal si in cadrul firmelor.
Junior Coach la Compania Noble Manhattan, in cadrul careia s-a format si unde sustine teleconferinte pe teme de coaching.
Manager Assistant, economista, absolvind Universitatea Româno-Americana din Bucuresti.
Cine este Viorel Scortariu
Trainer, sustine cursuri de comunicare, negociere, vanzari , managementul vanzarilor, managementul proiectelor.
Absolvent al al Facultatii de Mecanica, Universitatea Transilvania din Brasov, licentiat in Comunicare si Relatii Publice la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, masterand in Management.
A activat in comertul international, in reteaua de dealeri Xerox, in formarea si implementarea Pietei de Capital din Romania, in cadrul IBM.
A condus echipe de exportatori, brokeri, vanzatori, ingineri IT.
Pasionat de coaching.
Contact – Informatii despre Coaching Support Group Brasov
Pentru mai multe informatii si rezervarea unui loc la evenimentul din 22 martie, va rugam sa contactati:
Catalin Pascu 0720021074, email catalin_pascu@lycos.com
Numarul locurilor fiind limitat, va rugam sa confirmati participarea prin email sau la telefonul de mai sus pina pe data de 20 martie ora 12.00, inscrierea facandu-se in ordinea primirii confirmarii.
Participarea este gratuita, evenimentul este organizat pe baza de voluntariat, taxa simbolica de participare reprezentand costul inchirierii salii, 15 RON.

Locatia
Sala de conferinte a Hotelului Apollonia, str Neagoe Basarab , Brasov. Pentru detalii privind locatia, vizitati www.hotelapollonia.ro , ( aproximativ 800 m de complexul comercial Star)

Agenda intalnirilor:
5 minute – Networking
5 minute – Bun venit, prezentarea structurii serii
45 - 50 minute – Discursurile Invitatilor
10 minute - Discutii, intrebari, feedback din partea participantilor
10 minute - Pauza, networking
30-40 minute - Impartirea pe 3 grupuri de activitati:
1. Grup de Studiu sau Practica (Peer coaching);
2. Grup ”Master Mind” de impartire a cunostintelor de afaceri prin oferirea de optiuni pentru rezolvarea unei probleme punctulale propusa si aleasa de participanti (cu ajutorul unui moderator)
3. Sesiuni de coaching: Sedinte de Coaching Gratuit;

10 minute - Incheierea serii
10 minute - Networking

Intalnirile vor avea in fiecare a treia zi de luni a fiecarei luni! Va asteptam!

Niciun comentariu: