martie 04, 2010

# 41 Coaching Support Group, 11 martie (evenimentul nr. 15)







Dragii mei,
Urmatorul eveniment Coaching Support Group din Bucuresti are loc in data de 11 martie ac, intre orele 19:00-21:00, in sala de conferinte a hotelului Opera (Str. Brezoianu nr. 37, Sector 1, vis-a-vis de Sala Palatului).

Invitatul special de aceasta data vine din zona coaching-ului profesionist. Dr. Horea Murgu este Preşedintele Coaching Institute din 2004 şi a fost Preşedinte al Asociaţiei Române pentru Coaching, ARC, intre 2008 -2009. Este profesor universitar la UNATC din 1990 unde, in 1993, a infiintat Sectia Multimedia, iar in 2008, Masteratul de Light & Sound Design. A conceput şi a livrat in ultimii ani programe de dezvoltare individuală, leadership si management de proiect. Derulează în prezent programe de coaching individual şi de echipă, cele mai multe prin Inergetix Technology.

Misiunea Coaching Support Group este de a face cunoscut coachingul in Bucuresti si de a va oferi ocazia sa experimentati o structura complexa unde, dincolo de informarea despre coaching, va veti descoperi pe voi insiva. De asemenea, in contextul acestui tip de eveniment aveti sansa de a gasi rezolvari la unele dintre provocarile voastre majore din viata personala sau profesionala.

Coaching Support Group organizat de Noble Manhattan Coaching este o intalnire dedicata atat coachilor acreditati sau aflati in formare, cat si celor interesati de lumea dezvoltarii personale si mai ales a coachingului.
Structura evenimentului este:

10 minute - Networking
5-10 minute – Bun venit, prezentarea structurii serii
40 minute - Dr Horea Murgu, prezentare despre “Tacere”
10 minute - Discutii, intrebari, feedback din partea participantilor
30-40 minute - Impartirea pe 3 grupuri de activitati:
1. Grup de Studiu sau Practica (Peer coaching)
2. Sesiuni de coaching Gratuit
3. Grup MasterMind in cadrul caruia se impart cunostinte de afaceri prin oferirea de optiuni pentru rezolvarea unei probleme punctulale propusa si aleasa de participanti (cu ajutorul unui moderator)
10 minute - Incheierea serii
10 minute - Networking

Evenimentul este organizat pe baza de voluntariat, iar contributia pentru acoperirea costurilor inchirierii salii este una simbolica, reprezentand doar 20 RON/persoana. Pentru detalii privind locatia, vizitati http://www.thhotels.ro/hotel-opera/.

Va rugam sa confirmati inscrierea pe e-mail la adresa coaching@ludmilamarin.com pana marti, 9 martie 2010. Locurile sunt limitate!

Va asteptam cu drag la ora 18:50 pm, pentru a incepe conform programului.
Ludmila Marin
Life and Performance Coach
in parteneriat cu Noble Manhattan Coaching.

Niciun comentariu: